Rólunk

Fiatal, kreatív csapatunk sokak álmát hivatott valóra váltani. A XXI. században az energiatudatosság, gyorsaság és minőségi anyaghasználat a legfőbb szempont a megrendelők esetében. Modern és tudatos otthont, funkcionális irodát, mobilizálható üzemi helyiséget, egyben költséghatékony és gyors kivitelezést kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek egyaránt.

 

Saját tervező csapatunkkal és kivitelező gárdánkkal olyan megoldást kínálunk, amely más kivitelezési technológiával nem vagy lényegesen nagyobb ráfordítással volna lehetséges. A megrendelővel együtt gondolkozva, kreatív és költséghatékony terveket dolgozunk ki, így a végeredmény egy minden megrendelői igényt kielégítő egyedi és zseniális épület. Sok éves szakmai tapasztalat garantálja a precíz és igényes kivitelezést, melynek köszönhetően minőségileg kifogástalan épületeket hozunk létre.

A csapat

Ács László

Ügyvezető

Pályám során minig az új és ésszerű megoldások érdekeltek. Húsz év az építőiparban kivitelezőként és projekt vezetőként megtanította nekem, hogy csak abban lehet sikeres az ember amiben hisz.

 

Ipari, kereskedelmi és magánberuházásokat irányítottam, valamint az Arab Emirátusokba segédkeztem kijutni magyar vállalkozásoknak.

Nádasdi László

Műszaki előkészítő

Közel húsz éve dolgozom az építőipar területén, mint magas építész technikus. Többféle kivitelezési területen szereztem tapasztalatot - hagyományos és könnyűszerkezetes ipari csarnok és magán épületek - szerkezet és szakipari - átfogó rekonstrukciós kivitelezési munkák terén.

Dolgoztam, mint műszaki előkészítő, építésvezető, felelős műszaki vezető, illetve műszaki ellenőr.

Szabó Gábor

Tervező mérnök

Eddigi szakmai munkáim során elsősorban építészeti-, esetenként épületszerkezeti tervezés terén tevékenykedtem. Alapvetőnek gondolom, hogy minden munka végeredményeként olyan, a megrendelő által kívánt elvárásoknak megfelelő műszaki-esztétikai minőségű épület szülessen, melynek nem csupán a megépítése gazdaságos, de figyelembe veszi a környezeti fenntarthatóság szempontjait is, így megújuló energiaforrások használatát és a lehetőségek szerinti újra felhasználást. Minden feladat új kihívás, aminek megoldása során, a célok elérésére még az előre kifejlesztett koncepciókat is további átgondolt tervezéssel érleljük egyedi tervekké.

Mészáros Máté

Tervező munkatárs

Eddigi munkám során számos építészeti, azon belül belsőépítészeti feladatot láttam el, melyben nagy segítségemre volt, hogy a kivitelezést, gyártást és a kapcsolódó folyamatokat nem csak a tervező asztalról, hanem közvetlen közelről is végig kísérhettem. Éppen ezért az általam készített látványtervek is a valóságnak megfelelő módon és minőségben készülnek, a megrendelő elképzelését és a megvalósításra váló épületet tökéletesen tükrözi. Eddigi tapasztalatimat igyekszem átültetni a konténerházak tervezésébe is.

Kapcsolat

Tervezzük meg közösen és alakítsuk ki együtt álmai otthonát!
Kedves Látogatónk!
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben az üzenetküldési funkció hibát jelezne, kollégáink az alábbi elérhetőségeken érhetők el:
E-mail: info@kontenerhaz.hu
Telefon: +36 30 267 9300
Konténerház.hu Kft.
Személyes találkozóhoz időpont egyeztetés szükséges!
info@kontenerhaz.hu

az alternatíva

Konténerház.hu Kft.

Személyes találkozóhoz időpontegyeztetés szükséges!

1113 Budapest, Bartók Béla út 152F

 

Munkanapokon 9-17 óráig

Lakossági és üzleti ügyfelek: +36-30-275-4448

Üzleti ügyfelek: +36-30-288-9400

(2019 évre családi házak építését már nem tudjuk vállalni.)

Ajánlatkérését küldje el alábbi e-mail címünkre:
info@kontenerhaz.hu

 

  • Facebook Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

Szerzői jog © 2015 - Konténerház.hu Kft.

Minden jog fenntartva