A lehetőségek tárháza határtalan

 

Konténerből épületet kialakítani nem csak annak jut eszébe, aki olcsón szeretne létrehozni lakást vagy bármilyen más helyiséget. Annak is megfordul a fejében, aki valamilyen különleges dologra vágyik. Hiszen a felhasználás módjának csak a fantázia szab határt.

 

A konténerház a gyors kivitelezés és telepítés után azonnal használatba vehető, így időt és pénzt takarít meg.

Lehetőségeinek kiaknázásával széles felhasználói igényt képes kielégíteni. Legyen szó otthonról, munkahelyről vagy közösségi létesítményről.

 

A konténer szerkezetének köszönhetően igen masszív és tartós, szabványos kialakításának köszönhetően sok esetben könnyedén bővíthető. Az így készült épület további előnye, hogy újrahasznosított anyagból készül, így e technológiát választva óvjuk környezetünket.

 

A konténerház a legjobb választás, ha a szabályozási környezet nem megfelelő egy hagyományos építési technológiával készült háznak. Mobilizálható épület esetében, nem építési engedély köteles. A szárazépítészet alkalmazásával összeszerelése nem minősül építési tevékenységnek.

 

Összességében tehát, olyan lakásokat, házakat, irodahelyiségeket, vendéglátó egységeket és csarnokokat alkotunk, melyek energiatakarékosak, mobilisak, szükség szerint bővíthetők és természetesen olcsók.