A lehetőségek tárháza határtalan

 

Konténerből épületet kialakítani nem csak annak jut eszébe, aki olcsón szeretne létrehozni lakást vagy bármilyen más helyiséget. Annak is megfordul a fejében, aki valamilyen különleges dologra vágyik. Hiszen a felhasználás módjának csak a fantázia szab határt.

 

A konténerház a gyors kivitelezés és telepítés után azonnal használatba vehető, így időt és pénzt takarít meg.

Lehetőségeinek kiaknázásával széles felhasználói igényt képes kielégíteni. Legyen szó otthonról, munkahelyről vagy közösségi létesítményről.

 

A konténer szerkezetének köszönhetően igen masszív és tartós, szabványos kialakításának köszönhetően sok esetben könnyedén bővíthető. Az így készült épület további előnye, hogy újrahasznosított anyagból készül, így e technológiát választva óvjuk környezetünket.

 

A konténerház a legjobb választás, ha a szabályozási környezet nem megfelelő egy hagyományos építési technológiával készült háznak. Mobilizálható épület esetében, nem építési engedély köteles. A szárazépítészet alkalmazásával összeszerelése nem minősül építési tevékenységnek.

 

Összességében tehát, olyan lakásokat, házakat, irodahelyiségeket, vendéglátó egységeket és csarnokokat alkotunk, melyek energiatakarékosak, mobilisak, szükség szerint bővíthetők és természetesen olcsók.

az alternatíva

Konténerház.hu Kft.

Személyes találkozóhoz időpont-egyeztetés szükséges!

Ajánlatkérését küldje el alábbi e-mail címünkre:
info@kontenerhaz.hu

 

  • Facebook Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

Szerzői jog © 2015 - Konténerház.hu Kft.

Minden jog fenntartva